Home Crypto PAX Gold (PAXG): Een slimme manier om uw portefeuille te diversifiëren

PAX Gold (PAXG): Een slimme manier om uw portefeuille te diversifiëren

0
PAX Gold (PAXG): Een slimme manier om uw portefeuille te diversifiëren

[ad_1]
#PAX Gold (PAXG): Een slimme manier om uw portefeuille te diversifiëren

Cryptocurrencies hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Veel beleggers hebben interesse getoond in deze nieuwe activaklasse. Een van de nieuwere cryptocurrencies op de markt is PAX Gold (PAXG). In dit artikel gaan we dieper in op PAXG en wat het zo’n slimme manier maakt om uw portefeuille te diversifiëren.

##Wat is PAXG?

PAXG is een cryptocurrency die is gebaseerd op goud. Elke PAXG-munt is volledig ondersteund door één troy ounce fysiek broeikaseffectgas (LBMA-gecertificeerd) die is opgeslagen in een kluis. PAXG wordt beheerd door Paxos, een gereguleerde financiële instelling.

##Wat maakt PAXG anders dan andere cryptocurrencies?

PAXG is anders dan andere cryptocurrencies omdat het volledig wordt gedekt door fysiek goud. Dit betekent dat de waarde van PAXG stabiel blijft omdat deze wordt ondersteund door een tastbaar actief.

##Waarom zou u PAXG aan uw portefeuille moeten toevoegen?

1. Diversificatie: Als belegger is het belangrijk om uw portefeuille te diversifiëren. Door verschillende activaklassen aan uw portefeuille toe te voegen, verlaagt u niet alleen uw risico, maar vergroot u ook uw winstpotentieel. Door PAXG aan uw portefeuille toe te voegen, voegt u een activaklasse toe die traditionele activa zoals aandelen of obligaties aanvult.

2. Hedging: PAXG kan ook dienen als een hedge tegen inflatie en economische onrust. Goud is altijd beschouwd als een veilige haven voor beleggers tijdens economische moeilijkheden en inflatieperiodes.

3. Eenvoudige toegang: Met PAXG kunt u eenvoudig fysiek goud bezitten zonder dat u het hoeft op te slaan of te vervoeren.

##Hoe kunt u PAXG kopen?

PAXG kan worden gekocht op verschillende cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Binance, Kraken en Bitfinex. Voordat u PAXG koopt, moet u echter zorgvuldig onderzoek doen en een betrouwbare uitwisseling kiezen.

##Hoe wordt de waarde van PAXG bepaald?

De waarde van PAXG wordt bepaald door de prijs van fysiek goud op de wereldmarkt. Dit betekent dat de waarde van PAXG stabiel blijft en niet zo vluchtig is als andere cryptocurrencies.

##Wat zijn de risico’s van PAXG?

Als belegger moet u zich altijd bewust zijn van de risico’s van het beleggen in elke activaklasse. De waarde van PAXG kan schommelen door veranderingen in de goudprijs. Bovendien kan PAXG ook worden geraakt door regelgeving in verschillende landen of problemen met de Paxos Trust Company.

##Hoe kunt u PAXG opslaan?

PAXG kan worden opgeslagen in een cryptocurrency-portemonnee die PAXG ondersteunt. Enkele van de portefeuilles die PAXG ondersteunen zijn Ledger, MetaMask en MyEtherWallet.

##Conclusie

PAX Gold is een slimme manier om uw portefeuille te diversifiëren en als een hedge tegen inflatie en economische onrust. Het is anders dan andere cryptocurrencies omdat het volledig wordt gedekt door fysiek goud. Door PAXG aan uw portefeuille toe te voegen, voegt u een activaklasse toe die traditionele activa zoals aandelen of obligaties aanvult. Het is belangrijk om de risico’s te begrijpen en zorgvuldig onderzoek te doen alvorens te investeren.

##FAQ

###Wat is PAXG?
PAXG is een cryptocurrency die wordt ondersteund door fysiek goud.

###Hoe wordt de waarde van PAXG bepaald?
De waarde van PAXG wordt bepaald door de prijs van fysiek goud op de wereldmarkt.

###Waarom zou je PAXG aan je portefeuille moeten toevoegen?
PAXG is een geweldige manier om je portefeuille te diversifiëren en als een hedge tegen inflatie en economische onrust.

###Hoe kan ik PAXG kopen?
PAXG kan worden gekocht op cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance, Kraken en Bitfinex.

###Hoe kan ik PAXG opslaan?
PAXG kan worden opgeslagen in een cryptocurrency-portemonnee die PAXG ondersteunt, zoals Ledger of MetaMask.

###Wat zijn de risico’s van PAXG?
Net als bij elke investering zijn er risico’s. De waarde van PAXG kan fluctueren door veranderingen in de goudprijs en het kan worden geraakt door regelgeving in verschillende landen of problemen met de Paxos Trust Company.

###Wie beheert PAXG?
PAXG wordt beheerd door Paxos, een gereguleerde financiële instelling.

##Referenties

– Paxos Trust Company: https://www.paxos.com/paxgold/
– Binance: https://www.binance.com/en/trade/PAXG_USDT
– Kraken: https://www.kraken.com/en-us/prices/pax-gold-price-chart
– Bitfinex: https://www.bitfinex.com/t/PAXG:USD
[ad_2]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here