Monday, December 4, 2023
HomeCryptoOntdek RenVM (REN) - De Toekomst van Cross-Chain DeFi

Ontdek RenVM (REN) – De Toekomst van Cross-Chain DeFi

Ontdek RenVM (REN) – De Toekomst van Cross-Chain DeFi

Cryptocurrencies en de bijhorende financiële toepassingen hebben in de afgelopen jaren steeds meer belangstelling van de wereld gekregen. Decentrale Financiën (DeFi), met name, heeft de aandacht getrokken van gebruikers en investeerders over de hele wereld, en heeft een nieuw vergezicht geopend op hoe we bankieren en financiën kunnen beheren in een gedecentraliseerde wereld. Een van de grootste uitdagingen waarmee DeFi-protocollen worden geconfronteerd, is het cross-chain interoperabiliteitsprobleem, dat wordt opgelost door protocollen zoals RenVM (REN).

Wat is RenVM (REN)

RenVM is een opensource-protocol dat is gebouwd op Ethereum als een cross-chain DeFi-oplossing. Het protocol stelt gebruikers in staat om Bitcoin, Bitcoin Cash, Zcash, en andere niet-Ethereum cryptocurrencies te verhandelen en te gebruiken op de Ethereum-blockchain en vice versa. Het doet dit via zijn eigen Interoperabiliteitslaag dat fungeert als een virtuele machine die werkt in relatie tot Ethereum’s Smart Contracts.

Hoe werkt RenVM (REN)

RenVM werkt als een gedecentraliseerd cryptografisch systeem dat verifieert en valideert de uitwisseling van digitale gebaseerde activa op verschillende blockchain-netwerken. Dit proces wordt mogelijk gemaakt door het CONSensus-mechanisme waarbij het REN-token wordt gebruikt als integraal onderdeel van het systeem. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om hun digitale vermogens op een veilige manier te converteren zonder de noodzaak van een tussenpersoon.

RenVM heeft 3 belangrijke stappen die nodig zijn voor de conversie:

Stap 1: Lock-in van Penningen

RenVM gebruikt de MPC (Multi Party Compute) -technologie om sleutels te genereren die toegang verlenen tot de digitale middelen van een gebruiker. De gebruiker stuurt hun crypto naar het contractadres, wat een ERC20-token (REN) genereert in ruil daarvoor.

Stap 2: Verificatie

RenVM gebruikt ten minste tien deelnemers om de digitale middelen van de gebruiker om te zetten in Ren ERC20-tokens. Zodra de ommuring is vastgesteld, controleert een formele verificatieprocedure van de MPC of de ommuring goed verlopen is en doorgegaan kan worden naar het volgende stadium van de conversie.

Stap 3: Vrijgave

In deze fase worden de ERC20 tokens omgezet in een gedecentraliseerde PoA blockchain. De PoA-chain valideert de ommuring en stuurt vervolgens de digitale middelen die vrijgegeven moeten worden naar de juiste eigenaar in hun eigen blockchain.

Voordelen van RenVM (REN)

Cross-Chain-functionaliteit

RenVM creëert een naadloze en efficiënte manier voor het verhandelen van digitale activa fluctueren op verschillende blockchain-netwerken, waardoor gebruikers toegang hebben tot nieuwe beleggingsmogelijkheden.

Privacy & Veiligheid

Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over hun transacties die worden blootgesteld aan het publiek door toepassing van privacy-principes. Het protocol is ontworpen om te zorgen dat de privacy van gebruikers in hoge mate gewaarborgd blijft.

Decentralisatie

Het RenVM-protocol is gedecentraliseerd en heeft geen enkele autoriteit of bestuurders voor de controle van het protocol, aangezien het vertrouwde oracle-netwerk en de MPC-zekerheid garanderen.

Meest gestelde vragen over RenVM (REN)

1. Wat is de totale hoeveelheid REN-tokens?

Op het moment van schrijven zijn er 837,767,610 REN-tokens in circulatie.

2. Op welke beurzen kan ik REN-tokens verhandelen?

REN-tokens kunnen verhandeld worden op verschillende beurzen, waaronder Binance, Huobi, Uniswap, Sushiswap, en meer.

3. Is RenVM ëën van de DeFi-protocol?

Ja, RenVM is één van de toonaangevende DeFi-protocollen en helpt bij het oplossen van cross-chain interoperabiliteit.

4. Kan ik Bitcoin gebruiken met RenVM?

Ja, RenVM ondersteunt Bitcoin, naast andere niet-Ethereum cryptocurrencies.

5. Kan ik interoperabiliteit bereiken met behulp van RenVM?

Ja, RenVM maakt cross-chain interoperabiliteit mogelijk door het verbinden van verschillende blockchain-netwerken.

6. Kan ik RenVM gebruiken voor het omzetten van tokens?

Ja, RenVM is een decentraal protocol dat het omzetten van tokens mogelijk maakt.

7. Is RenVM veilig?

Ja, RenVM volgt de beproefde MPC-technologie en garandeert daarom hoog-Niveau veiligheid.

Slotgedachten

RenVM is een van de toonaangevende cross-chain DeFi-oplossingen. Het programma ondersteunt nu naast Bitcoin, meer top digitale activa en is gedreven door Multi Party Compute technologie. RenVM creëert een veilige en efficiënte manier voor het interfacen van digitale activa tussen verschillende blockchain-platforms. De toekomst van cryptocurrencies ziet er helder uit met de groei van DeFi-protocollen zoals RenVM.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments