Home Crypto Horizen (ZEN) voor Fijnproevers: De Beste Eigenschappen

Horizen (ZEN) voor Fijnproevers: De Beste Eigenschappen

0
Horizen (ZEN) voor Fijnproevers: De Beste Eigenschappen

[ad_1]
van Deze Cryptocurrency.

# Horizen (ZEN) voor Fijnproevers: De Beste Eigenschappen van Deze Cryptocurrency.

Horizen (ZEN) is een op privacy gerichte, gedecentraliseerde cryptocurrency. Het werd in 2017 gelanceerd als ZenCash, maar na een rebranding in 2018 werd het Horizen.

In dit artikel zullen we het hebben over de beste eigenschappen van Horizen die het tot een aantrekkelijke cryptocurrency maken voor fijnproevers.

## 1. Privacy

Privacy is een van de belangrijkste redenen waarom mensen cryptocurrencies gebruiken. Horizen maakt gebruik van de ZK-snarks cryptografie. Hierdoor kan de blockchain gegevens verifiëren zonder gevoelige informatie te delen. Dit betekent dat transacties veilig en privé blijven.

## 2. Masternodes

Horizen biedt ook masternodes aan voor gebruikers die besluiten om meer dan 42 ZEN te investeren. Masternodes zijn nodes die de blockchain draaiend houden en extra functies bieden, zoals veilige en private transacties.

Masternode-eigenaren hebben ook een stem bij het nemen van belangrijke beslissingen, zoals het bepalen van het budget voor ontwikkeling en marketing.

## 3. Sidechains

Horizen beschikt ook over sidechains. Deze kunnen worden gebruikt om specifieke kenmerken toe te voegen aan de blockchain. Dit maakt horizen zeer flexibel en biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om innovatieve applicaties te bouwen op de blockchain.

## 4. Decentralisatie

Horizen is een gedecentraliseerde cryptocurrency. Dit betekent dat de macht niet bij één partij ligt, maar over de blockchain wordt verdeeld. Dit zorgt voor meer veiligheid en vertrouwen bij gebruikers.

## 5. Community-Gestuurd

Horizen hecht veel waarde aan de community die het ondersteunt. De ontwikkeling van de cryptocurrency wordt geleid door een team van ontwikkelaars en gebruikers die samenwerken om Horizen te verbeteren.

## 6. Redelijkheid

Horizen is ook bedoeld om redelijk te zijn. Dit draagt bij aan een breed scala van gebruik. De transactiekosten zijn laag, wat het gemakkelijker maakt om op kleine en grote schaal te handelen.

## 7. Schaalbaarheid

Horizen maakt gebruik van het DPoS-consensusmechanisme. Door gebruik te maken van nodes die de blockchain draaiend houden, is Horizen schaalbaar en kan het transacties verwerken zonder veel energie te verbruiken.

## Conclusie

Horizen is een aantrekkelijke cryptocurrency voor fijnproevers. Het biedt privacy, masternodes, sidechains, decentralisatie, community-gestuurde ontwikkeling, redelijkheid en schaalbaarheid. Het is een cryptocurrency die wordt gedreven door innovatie en samenwerking.

## FAQs

1. Wat is de ZK-snarks cryptografie?

De ZK-snarks cryptografie is een methode om privacy te garanderen in cryptocurrency-transacties, waarbij de betrokken partijen zichzelf kunnen bewijzen zonder persoonlijke informatie te onthullen.

2. Wat is een masternode?

Een masternode is een node die extra functies biedt in een cryptocurrency-netwerk en die ook verdient op het netwerk.

3. Wat zijn sidechains?

Sidechains worden gebruikt om extra functionaliteit toe te voegen aan een blockchain en ze rijgen samen als extra ketens – als een meta-belangrijkheid.

4. Wat betekent decentralisatie?

Decentralisatie is het proces waarbij macht wordt verdeeld over verschillende partijen. Dit verhoogt de veiligheid en het vertrouwen bij cryptocurrency transacties.

5. Is Horizen redelijk?

Ja, Horizen is redelijk en dit is aanwezig zoals de transactiekosten laag zijn.

6. Wat is DPoS-consensusmechanisme?

Het DPoS-consensusmechanisme is een mechanisme waarbij geselecteerde nodes verantwoordelijk zijn voor het draaiende houden van de blockchain.

7. Is Horizen duurzaam?

Ja, Horizen is duurzaam omdat het weinig energie verbruikt en geen schade aan het milieu toebrengt.

## Referenties:

1. https://horizen.io/
2. https://cryptoverze.com/nl/horizen/
3. https://www.publish0x.com/crypto-gerelateerd/horizen-een-nieuwe-private-cryptocurrency-xnpqrg
4. https://cryptostart.nl/crypto/horizen/
[ad_2]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here