Monday, December 4, 2023
HomeHandleidingHairstyling voor mannen: de nieuwste trends

Hairstyling voor mannen: de nieuwste trends

Bijgewerkte kapsel trends voor mannen in 2022

Het nieuwe jaar is eindelijk hier, en nieuwe trends op het gebied van haarstyling voor mannen gaan overal opduiken. Voor veel mannen blijkt het vinden van het perfecte kapsel een uitdaging te zijn, want ze willen er trendy en modern uitzien zonder dat ze zichzelf buitenspel zetten. Hieronder worden enkele bijgewerkte kapseltrends voor mannen in 2022 besproken.

1. Kapsels met textuur

Kapsels met textuur blijven een trend in 2022 en winnen aan populariteit onder mannen. Het wordt gecreëerd door het toevoegen van textuur aan het haar, waardoor het er voller en dikker uitziet. Het geheim van een kapsel met textuur is het gebruik van de juiste producten en technieken.

2. De buzzcut

De buzzcut is een klassieke kapsel dat geschikt is voor mannen van alle leeftijden. Het is kort geknipt en kan variëren van super kort tot iets langer. Het is gemakkelijk te onderhouden en ziet er altijd stijlvol uit. De buzzcut past ook bij veel gezichtsvormen en is daardoor een veelzijdig kapsel.

3. De quiff

Dit kapsel is een favoriet van veel beroemdheden, vooral bij jongere mannen. De quiff heeft een volumineuze bovenkant en kortere zijkanten, waardoor het haar omhoog wordt gebracht. Het kan worden gecombineerd met een baard of stoppelbaardje om een ruigere look te creëren.

4. Lange haarstijlen voor mannen

Lange haarstijlen voor mannen zijn al enige tijd een trend, en dit jaar is geen uitzondering. Het kan worden gestyled in een knot of een paardenstaart om een nonchalante, zorgeloze look te creëren. Dit kapsel is geschikt voor mannen met dik haar en een ovaal of lang gezicht.

5. Klassieke pompadour

De pompadour is een ouderwetse haarstijl die ook in 2022 nog steeds een trend blijft. Het kapsel heeft korte zijkanten en een volumineuze bovenkant die wordt naar achteren wordt geborsteld. De pompadour past bij veel gezichtsvormen en kan worden gestyled voor een dagelijkse of formele look.

6. De man bun

De man bun is een populaire stijl voor mannen met lang haar. Het kapsel wordt gekenmerkt door het samenvoegen van het haar bovenop het hoofd in een knot. Dit kapsel biedt een gemakkelijke oplossing voor mannen die hun haar uit hun gezicht willen houden, terwijl het tegelijkertijd een stijlvolle look creëert.

7. Undercut

Een ander populair kapsel is de undercut die al enkele jaren populair is. Het is een kapsel met korte zijkanten en langere haar bovenop. Dit kapsel past bij mannen van alle leeftijden en gezichtsvormen en kan worden gestyled voor een formele of casual look.

FAQ

1. Wie kan kapsels met textuur dragen?

Kapsels met textuur passen bij mannen met dik haar en een vierkante of ronde gezichtsvorm.

2. Welk kapsel past het beste bij mannen met lang haar?

Een knot of paardenstaart past het beste bij mannen met lang haar.

3. Welke kapsels zijn geschikt voor mannen van alle leeftijden?

Buzzcut en Undercut zijn kapsels die geschikt zijn voor mannen van alle leeftijden.

4. Welk kapsel is het gemakkelijkst te onderhouden?

Buzzcuts zijn het gemakkelijkst te onderhouden.

5. Welk product is het beste voor het creëren van textuur?

Pommades en sea salt sprays zijn zeer geschikt om textuur te creëren.

6. Zijn stijlvolle kapsels alleen voor jongere mannen?

Nee, stijlvolle kapsels zijn geschikt voor mannen van alle leeftijden.

7. Zijn lange haarstijlen alleen voor rocksterren?

Nee, lange haarstijlen zijn geschikt voor iedereen met lang haar en kunnen op verschillende manieren worden gestileerd afhankelijk van jouw persoonlijke stijl.

Conclusie

Er zijn verschillende trendy kapselopties beschikbaar voor mannen in 2022 en het beste kapsel kiezen kan lastig zijn. Overweeg verschillende factoren zoals haartype en gezichtsvorm voordat je een keuze maakt. Tegenwoordig zijn er veel varianten op klassieke kapsels en kunnen ze worden aangepast aan jouw persoonlijke stijl. Het belangrijkste is om een kapsel te kiezen dat bij je past en dat je elke dag met vertrouwen en trots kunt rocken.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments